otohaber_logo
Haberler
Vatandaş Benzine Zam Gelir Diyor
Türkiye’nin en çok tıklanan ve en güvenilir otomobil portallarından biri olan www.otohaber.com.tr, yaptığı son anketle 2013 yılının sonunda benzin fiyatlarının akıbetini ve geleceğine ışık tuttu. En temel görüş benzin fiyatlarındaki artışın devam edeceği
Vatandaş Benzine Zam Gelir Diyor
Türkiye'de dünyanın en pahalı benzini satılıyor, benzinden alınan vergi rekorlar kırıyor, akaryakıt şirketleri kar marjlarını arttırdıkça arttırıyor, fiyatlar uçtu gidiyor… Bu ve bunun gibi cümleleri duymaya artık milletçe çok alıştık. Akaryakıta gelen zamlar sonrasında yetkililer topu birbirlerine ata dursunlar, olan her zamanki gibi ceplerimize olmaya devam ediyor. Biz de takipçilerimizden, Türkiye'deki otomobil kullanıcılarının en fazla şikayet ettiği konu olan benzin fiyatlarının 2013 yılı sonunda ne kadar olabileceğini tahmin etmelerini istedik. 4 seçenekli anketimizde, seçeneklerimiz şunlardı; benzin fiyatları 5 TL'den az olur, 5 TL ile 5.50 TL arasında olur, 5.50 TL ile 6 TL arasında olur ve 6 TL'nin üzerinde olur. 2.168 kişinin oyladığı anketimizde, en fazla oylanan seçenek yüzde 44 ile 5 ila 5.50 TL olur seçeneği oldu. Bu seçeneği birbirine çok yakın diğer tahminler izledi. Yüzde 19 ile 6 TL'den büyük olur tahmini ikinci, yüzde 18 ile 5 TL'den küçük olur seçeneği üçüncü ve yüzde 17 ile 5.50 TL ila 6 TL arası olur tahmini dördüncü oldu. Sizin de en gerçekçi tahmini yapabilmeniz için bu haberi yazdığımızdaki benzin fiyatlarını paylaşıyoruz; 95 oktan benzin 4.95 TL, 97 oktan benzin 5.04 TL ve motorin 4.60 TL!
Yakıt fiyatları,haberi yazdığımız vakit bile artmaya devam ediyordu. 04.09.13 tarihinde 95 oktan benzin 4.95 TL, motorin 4.60 TL idi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.