otohaber_logo
Haberler
Volkswagen'in çevreci ailesi
Çevrecilik bilinci ve yakıt ekonomisi kaygılarının tavan yaptığı bugünlerde boş durmayan Volkswagen, Frankfurt Otomobil Fuarı’nda BlueMotion logosu taşıyan en çevreci ve ekonomik üç modelini tanıttı.
Volkswagen'in çevreci ailesi

Golf, Passat ve Polo modellerinin BlueMotion versiyonları hava sürtünmesinin düşürülebilmesi için karoserlerinde yapılan değişikliklerle standart modellerden ayrılırken, düşük yuvarlanma dirençli tasarruf lastikleri, start-stop sistemi, vites değişim göstergesi gibi teknikler de yakıt tüketiminin düşürülmesine yardımcı oluyor. Çevreci ve ekonomik kardeşlerden 75 HP'lik Polo 3.3 lt/100 km, 105 HP'lik Golf 3.8 lt/100 km ve 105 HP'lik Passat 4.4 lt/100 km gibi çok iddialı tüketim değerlerine sahip. Passat BlueMotion Kasım, Golf BlueMotion Aralık ve Polo BlueMotion ise 2010 Ocak ayında Almanya pazarında satışa sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.