otohaber_logo
Haberler
Volvo'nun üstsüzü makyajlandı
Katlanır metal tavanlı modeller arasında ağırbaşlı tarzıyla İsveç’in soğukluğunu yansıtan Volvo C70, makyajla birlikte artık çok daha sıcak bir yüze kavuştu.
Volvo'nun üstsüzü makyajlandı

İsveçli üretici Volvo, katlanır metal tavanlı modeli C70'i makyajladı. Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Volvo C70 fuar sonrası satışa sunulacak. Makyaj operasyonunda S60 Concept'ten ilham alınan yeni C70'te ön ızgara ve farlar yapılan değişikliklerle artık daha dinamik görünürken, ön bölümdeki krom detayların sayısı arttırılmış. Arka taraftaki en büyük değişiklik ise LED stop lambaları. 3 parçalı metal tavanın açılma hızında da geliştirme yapan Volvo mühendisleri bu süreyi 30 saniyenin altına indirmiş. İç mekanda C70'in gösterge paneli yenilenirken, koltuklar da özel tasarlanmış. C70'in motor kaputunda ise Volvo ailesinin güncel dizel ve benzinli motor seçenekleri yerini almış. Toplamda üç adet olan benzinli motorların en güçlüsü 230 HP güç üreten 2.5 lt'lik T5 güç ünitesi olurken, dizel motor seçenekleri olarak 136 HP'lik 2.0 lt dizel ve 180 HP'lik 2.4 lt D5 güç üniteleri sunuluyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.