otohaber_logo
Haberler
Volvo Sahiplerine Özel
İsveçli üretici Volvo, Türkiye’deki Volvo kullanıcıları için özel ayrıcalıklar sunan sadakat programının tanıtımını yaptı.
Volvo Sahiplerine Özel

Volvo'nun ikinci el müşterileri de dahil tüm Volvo sahiplerine özel olarak sunduğu ayrıcalıkların bir arada olduğu Volvo Benimle sadakat programı tanıtıldı. Müşteriler, verilen bir kart ve hesap ile seyahat, konfor, moda, hobi, sanat ve spor olmak üzere 6 farklı kategoride özel ayrıcalıklardan yararlanabiliyor. Eğer bir Volvo'nuz yoksa ve ikinci el olarak aldıysanız, sizden alınacak.

www.volvobenimle.com adresinden ulaşılan bu ayrıcalıklardan "Seyahat" kategorisinde size alternatif rota önerileri ve rotanız üzerinde görülmesi gereken yerler sunuluyor. Ayrıca üyelere özel uygun konaklama fiyatları da bu kategoride yer alıyor. ""Konfor" kategorisi tamamen günlük yaşamı kolaylaştıracak öğeler üzerine kurulmuş. Spa ve masaj, birbirinden farklı kafe ve restoranlarda avantajlar, birçok AVM'de ayrıcalıklı vale hizmetleri bu kategorinin ayrıcalıkları arasında yer alıyor. "Hobi" kategorisinde ise Volvo Benimle üyelerine özel yemek kursları, dans kursları, fotoğrafçılık eğitimi ve sanat atölyeleri gibi yerlerde pek çok eğlenceli etkinlik hizmeti yer alıyor. "Moda" kategorisi birçok markada ayrıcalıklı indirimler, özel defileler, alışveriş asistanlığı gibi Volvo Benimle üyelerine özel avantajlar bulunuyor. "Sanat" kategorisi, kültür ve sanat etkinliklerine, özel gösterimlere, müze, sergi ve konserlere ayrıcalıklı bilet sahibi olma imkanı sunuyor. Son olarak "Spor" kategorisinde golften, biniciliğe, maçlardan, kayak ve yelken yarışlarına kadar spor ile ilgili birçok aktiviteden ayrıcalıklı olarak faydalanabiliyor.

Özel aktivitelerle davetli basına yaşatıldığı lansmanda konuşan Volvo Car Türkiye Pazarlama ve PR Direktörü Ebru Ekşi Akınoğlu Volvo Benimle sadakat programı ile ilgili olarak: "Şu anda aktif olarak Volvo Benimle ayrıcalıklarını yaşayan 1000 üyemiz bulunuyor, kısa bir sürede bu rakama ulaştık. Volvo Benimle üyelik kartını yeni Volvo sahibi olan müşterilerimize gönderiyoruz. Amacımız tüm müşterilerimize ve ikinci el Volvo alan kullanıcılarımıza da en kısa zamanda ulaşarak bu özel programın ayrıcalıklarından yararlanmalarını sağlamak. 'Volvo Benimle' sadakat programına üye olmak isteyen Volvo sahipleri de rahatlıkla www.volvobenimle.com sitesi üzerinden sisteme kaydolarak bu ayrıcalıkları yaşamaya başlayabilirler" dedi.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.