otohaber_logo
post
VW
VW Crosstouran tanıtıldı

Volkswagen’in kompakt MPV’si Touran’ın crossover versiyonu CrossTouran 27.700 Euro’luk fiyatıyla Avrupa’da ağustos sonunda satışa sunulacak. Türkiye’ye ithalatıysa şimdilik düşünülmüyor.

post
FIAT
Markaya göre kasko devri

Allianz, otomotiv şirketleri ile yaptığı anlaşmalar ile araçlara geniş kapsamlı bir kasko hizmeti sunuyor. Fiat, Renault, Ford, Volkswagen, Nissan ve Hyundai markalı araçlara özel yapılan kaskolar, aracın kendi yetkili servisi çatısı altında, orijinal par

post
FORD
Volvo artık Geely'nin

Geely Holding Group, Volvo Car Corporation’ın tamamının Ford Motor Company’den satın alınması işleminin tamamlandığını bildirdi.

post
VW
Bu sistem kazaları önlüyor

Trafik kazalarının en aza indirilmesi ülkelerin önemli hedeflerinden biri olurken üreticilerin geliştirdikleri teknolojilerle yakın gelecekte doğacak otomobiller, daha az kaza olan bir dünyaya merhaba demek istiyorlar.

post
AUDI
Hakan Çakır-Avek Otomotiv Genel Müdürü

İstanbul’da 5 yıldır Volkswagen Grubu çatısı altındaki 3 markayı temsil eden Avek Otomotiv Genel Müdürü Hakan Çakır ile markayı ve otomotiv sektöründeki gelişmeleri konuştuk.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.