otohaber_logo
Haberler
VW Crosstouran tanıtıldı
Volkswagen’in kompakt MPV’si Touran’ın crossover versiyonu CrossTouran 27.700 Euro’luk fiyatıyla Avrupa’da ağustos sonunda satışa sunulacak. Türkiye’ye ithalatıysa şimdilik düşünülmüyor.
VW Crosstouran tanıtıldı



İlk olarak 2007 yılında tanıtılan Touran'ın güncel motor seçeneklerine doğalgazlı versiyon da eklenmiş. Volkswagen'in motor gamında 105 HP ile 170 HP arasında değişen dizel ve benzinli motorları CrossTouran'da da görev yapıyor. Otomobilde yeni ön ve arka tamponlar dikkat çekerken, süspansiyonlarda yapılan değişiklikle otomobil 20 mm daha yükselmiş. 17 inç alaşımlı jantların yer aldığı CrossTouran'a cam tavan seçeneği de eklenmiş. Koltukları da elden geçen otomobilin iç mekanında deri ve metal detaylar dikkat çekiyor. Fonksiyonelliği en üst düzeye çıkartabilmek için 40 tane kutu ya da haznenin yer aldığı otomobilin bagaj hacmi 1.989 litreye kadar arttırılabiliyor. Üçüncü koltuk sırası seçeneğinin de yer aldığı CrossTouran, Pebble Beach Concorse D'elegance organizasyonunda tanıtıldıktan sonra 27.700 Euro'luk etiketle Avrupa'da satışa sunulacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.