otohaber_logo
post
FIAT
Markaya göre kasko devri

Allianz, otomotiv şirketleri ile yaptığı anlaşmalar ile araçlara geniş kapsamlı bir kasko hizmeti sunuyor. Fiat, Renault, Ford, Volkswagen, Nissan ve Hyundai markalı araçlara özel yapılan kaskolar, aracın kendi yetkili servisi çatısı altında, orijinal par

post
CITROEN
Almanya'da Citroen hanedanlığı

Dünya Ralli Şampiyonası'nın 9'uncu ayağı olan Almanya Rallisi'nin Sebastien Loeb 8'inci kez üst üste kazanmayı başarırken, Citroen pilotları podyumu da domine etti.

post
FORD
Fiesta'da kişiye özel seçenek

Yeni neslinde tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken bir model haline gelen Ford Fiesta, yeni versiyonuyla kişiye özel oldu.

post
FORD
Volvo artık Geely'nin

Geely Holding Group, Volvo Car Corporation’ın tamamının Ford Motor Company’den satın alınması işleminin tamamlandığını bildirdi.

post
FORD
Ford-Otosan 50 Yaşında

Türk Otomotiv tarihinin alt yapısını ve kilometre taşlarını oluşturan markalarından biri olan Otosan, kuruluşunun 50’nci yılında Türkiye’ye yaşattığı birçok ilkin de gururunu taşımaya devam ediyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.