otohaber_logo
Haberler
Fiesta'da kişiye özel seçenek
Yeni neslinde tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken bir model haline gelen Ford Fiesta, yeni versiyonuyla kişiye özel oldu.
Fiesta'da kişiye özel seçenek


Ford'u küçük sınıfta temsil eden ve sportif tasarımıyla dikkat çeken modeli Fiesta, MyFiesta versiyonunda daha fazla kişiselleştirme imkanı sunuyor. 28.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan MyFiesta versiyonları 1.25 lt 82 HP ve 1.4 lt 96 HP benzinli ile 1.4 lt 68 HP dizel motorlarla alınabilirken, otomatik şanzıman sadece 96 HP'lik versiyonda sunuluyor. Seriye özel sadece 4 karoser rengiyle sunulan MyFiesta'da iç mekanda karoserle kontrast renkler tercih ediliyor. Buna göre beyaz dış renk iç mekanda gri, siyah dış renk iç mekanda turuncu, su yeşili dış renk iç mekanda yeşil ve son olarak elektrik kırmızısı dış renk iç mekanda kırmızıyla kombine ediliyor. Oldukça zengin bir donanıma sahip olan Fiesta MyFiesta versiyonlarında direksiyondan kumandalı Radyo-Cd-Mp3 Çalarlı müzik sistemi, portatif müzik çalar bağlantı soketi, ABS+EBD, sürücü ve yolcu ön havayastıkları ile donatılan MyFiesta, 15 inçlik alüminyum alaşım jantları, ön sis farları, deri direksiyon simidi, cruise control ve karartılmış arka camlarıyla da standart modellerden ayrılıyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.