otohaber_logo
Haberler
VW Polo R WRC Zirveye Oynuyor
Sebastian Ogier ve co-pilotu Julien Ingrassia, Volkswagen Polo R WRC’leri ile Portekiz Rallisi’nde, markanın zaferlerine bir yenisini eklediler.
VW Polo R WRC Zirveye Oynuyor
Sezonun dördüncü yarışında, 315 HP'lik araçlarıyla mücadele eden ekip, mekanik pek çok parça için Castrol yağlarını kullanılıyor. Böylece Volkswagen Polo R WRC, Meksika'nın zorlu toprak etaplarından sonra Portekiz'in engebeli, taşlı yüzeylerdeki dar virajlı geçişlerinde de kendisini ispat etti ve bu sezonki üçüncü birinciliğini elde etti. Ogier, bu birincilikle sürücüler klasmanında liderliğini devam ettirdi. Bir diğer Polo R WRC pilotu olan Jari-Matti Latvala ile co-pilotu Miikka Anttila, üçüncü sırayı alırlarken, iki Volkswagen pilotu da podyuma çıkmış oldu. 3 numaralı Volkswagen pilotu Andreas Mikkelsen ve co-pilotu Mikko Markkula ise yarışı altıncı sırada bitirdiler.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.