otohaber_logo
Haberler
Worldtrucker Artık Türkçe
Kamyonseverler ve yol tutkunlarını buluşturan Worldtrucker adlı internet sitesi, artık Türkçe olarak da hizmet veriyor.
Worldtrucker Artık Türkçe

Başta sürücüler olmak üzere tüm kamyonsever ve yol tutkunlarını online platformda bir araya getiren ve dünyanın en aktif topluluklarından olan Worldtrucker, artık Türkçe.

Türkçe Worldtrucker sayesinde Türkiye'deki tüm kamyon markalarının sürücüleri, tüm dünyadan sürücüler ve kamyonsever yol tutkunları ile aynı platformu kolayca paylaşabilecek. Tüm dünyada farklı dillerde internet tabanlı olarak çalışan Worldtrucker, kamyonlara ve yollarda geçen hayata tutkuyla bağlı herkesi bir araya getirirken hem bu meslek dalına olan ilgiyi arttırmayı hem de sektöre yeni sürücüler kazandırmayı hedefliyor.

Şimdiden yaklaşık 20.000 üyeye sahip Worldtrucker sosyal platformu, Türkiye'deki kamyon sürücülerini de unutmuyor. Sadece kamyon sürücüleri değil, araç ve filo sahipleri ile sektörle ilgilenen herkes Worldtrucker'da kendi profilini oluşturarak tüm konuları yakından takip edebiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.