otohaber_logo
Haberler
Yarışçı DS3 hazır
Pistlerde fırtına gibi esen Citroen ve Sebastien Loeb, 207 HP’lik DS3 Racing ile tecrübelerini 2000 şanslı otomobilseverle paylaşacaklar.
Yarışçı DS3 hazır
Özel modellerini DS adıyla üretecek olan Citroen'in ilk ürünü olan DS3, yollara çıktığından bu yana MINI'ye rakip olarak gösterildi. Şimdilik yollardaki en güçlü DS3 olan ve aynı zamanda bu haftaki test konuklarımızdan da olan 156 HP'lik DS3'ün gücünü yetersiz bulanlar için hazırlanan DS3 Racing, 2010'un son aylarında 207 HP'lik gücüyle müşterilere teslim edilmeye başlanacak. Sadece 2000 adet üretilecek olan DS3 Racing karoserindeki detaylarla yarışçı ruhunu belli ederken yürüyen aksamda da ciddi değişiklikler yapılmış. Bunlar arasında 30 mm artan ön ve arka iz açıklıkları ile 15 mm alçaltılan yerden yükseklik yer alıyor. Son dönemde Dünya Ralli Şampiyonası'nda markalar ve pilotlar klasmanında şampiyonluklara adeta ambargo koyan Citroen ve Sebastien Loeb'ün başarısında önemli pay sahibi olan Citroen Motorsport mühendislerinin imzasının yer aldığı DS3 Racing'in 0-100 km/s hızlanması 6.5 saniye sürerken, en özel DS3'te sadece siyah ve beyaz renk seçenekleri sunulacak.

Citroen DS3 Racing fotoğrafları için tıklayın!

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.