otohaber_logo
Haberler
Elektrikli Jazz sezonu açıyor
Paris Otomobil Fuarı’nın küçük ama önemli yeniliklerinden birine Honda imza atacak. Küçük sınıfta geniş ve değişken iç mekanıyla dikkat çeken Honda Jazz, hibrid versiyonuyla fuarda tanıtılacak.
Elektrikli Jazz sezonu açıyor
Küçük sınıfı hibrid kavramıyla tanıştıracak olan Jazz'da Insight'tan tanıdığımız IMA hibrid ünitesi kullanılıyor. 1.3 lt'lik benzinli ve 10 kW gücündeki elektrik motorundan oluşan hibrid sistem gücünü sürekli değişken oranlı CVT şanzıman üzerinden ön tekerleklere aktarırken, Insight ve Civic Hybrid'ten farklı olan Jazz Hybrid'in sadece elektrikli olarak da yol alabil- mesi bekleniyor. Menzil ve ortalama benzin tüketimi ilgili detaylar Paris Otomobil Fuarı'na saklanırken, aracın Avrupa satışı 2011'in ilk aylarında başlayacak. Dış tasarımında özel far, ön ızgara ve tampon tasarımıyla standart Jazz'lardan ayrılan küçük hibridin iç mekânında da göstergeler de değişiklik yapılmış.

Honda Jazz Hybrid fotoğrafları için resme tıklayın!


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.