otohaber_logo
Haberler
Yeni BMW 6 Serisi'nin habercisi
BMW ve Mercedes-Benz’in arasındaki ezeli rekabetin otomobilseverler için ne kadar keyifli ve güzel olduğu 2010 Pekin Otomobil Fuarı’nda bir kez daha ortaya çıktı.
Yeni BMW 6 Serisi'nin habercisi

Mercedes-Benz'in 2004 yılında CLS ile başlattığı 4 kapılı coupe akımını uzaktan takip eden BMW, Pekin'de tanıtılan Gran Coupe konseptinde uzun bekleyişin boşa olmadığını belli ediyor. Almanya'nın iki premium devinden BMW'nin Gran Coupe konsepti 5 metreye yaklaşan uzunluğuyla üst sınıf seviyesindeyken, yükseklik 140 cm seviyesinde tutularak, aracın 5 Serisi Sedan'dan 10 cm alçak olması sağlanmış. Tipik BMW böbreklerindeki metal şeritler keskin birer dişi hatırlatırken, kaputtaki abartılı kaslar adeta bir güç gösterisi anlamında. Konsept modelin yüzündeki en önemli detaylardan birini de BMW'nin yeni tarzını yansıtan ön tampon oluşturuyor. Bu tasarımın değişik türevleri gelecek nesil 3 Serisi ve 6 Serisi'nde de karşımıza çıkacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.