otohaber_logo
Haberler
Yeni Citroen C3 Türkiye'de
Citroen tamamen yenilediği küçük hatchback sınıfındaki temsilcisi C3'ü Avrupa ülkelerinin ardından Türkiye'de de satışa sundu.
Yeni Citroen C3 Türkiye'de






Geçtiğimiz sonbahar aylarında tanıtılan ve özellikle bazı donanım versiyonlarında bulunan Visiodrive adı verilen geniş ön cam seçeneğiyle dikkat çeken C3 tamamen farklı bir ön ve arka tasarıma kavuşmuş. Daha keskin hatlara kavuşan C3'ün dış tasarımının yanı sıra iç mekan ve gösterge paneli de yenilenmiş. Yolculara ayrılan baş ve diz mesafesinin arttırılması ve yukarıya doğru 80 derecelik görüş açısı sunan Zenith ön cam sayesinde iç mekan çok daha ferahlamış. Türkiye'de 2 dizel(70 HP 1,4 lt, 90 HP 1,6 lt) 1 de benzinli(75 HP 1,4 lt) motor seçenekleriyle satışa sunulmaya başlanan C3'ün tüm motor seçenekleri şimdilik 5 ileri manuel şanzımanlı olarak satın alınabilecek. Otomatik vitesli versiyon ise 2010'un ortalarında 1,6 litre benzinli motorla satın alınabilecek. 27.300 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Citroen C3'te farklı motor seçeneklerine göre değişik donanım seçenekleri bulunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.