otohaber_logo
Haberler
Yeni Golf GTI Türkiye'de
Geçtiğimiz yıl Türkiye’de satışa sunulan altıncı nesil Golf’ün merakla beklenen performans versiyonu GTI, geç de olsa ülkemize teşrif etti. Ateşli hatchbackin başlangıç fiyatı 84.500 TL.
Yeni Golf GTI Türkiye'de


Kompakt performans hatchbacklerinin öncü modelleri arasında başı çeken Volkswagen Golf GTI, altıncı nesliyle birlikte bayilerdeki yerini aldı. 84.500 TL'lik başlangıç fiyatıyla satışa sunulan ateşli Golf'te 210 HP güç üreten turbo beslemeli 2.0 lt'lik motor görev yapıyor. Fabrika verilerine göre 0-100 km/s hızlanmasını 6.9 saniyede tamamlayıp 238 km/s maksimum hıza ulaşan Golf GTI'da çift debriyajlı DSG otomatik şanzıman standart olarak sunuluyor. GTI ön ızgarası, farklı tamponları, iki egzoz çıkışı ve 17 inçlik alaşım jantlarıyla güçsüz kardeşlerinden ayrılan Golf GTI'ın iç mekanında da özel sportif koltuklar, altı düzleştirilmiş direksiyon simidi ve alüminyum pedal seti fark yaratıyor. Kısa bir süre önce tanıtılan 265 HP'lik R versiyonuna kadar, üretilen en güçlü Golf olan GTI'da ESP, elektronik çapraz ön diferansiyel kilidi, otomatik klima, Radyo-CD-MP3 Çalar, park sensörü, yokuş kalkış desteği, ön, yan, perde ve sürücü diz havayastıkları standart donanımda sunulurken, açılabilir cam tavan ve metalik boya opsiyon listesinde yer alıyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.