otohaber_logo
Haberler
Yeni nesil Skoda Superb ve Kodiaq modellerinin önce iç mekanı tanıtıldı
Skoda’nın orta sınıfta bulunan Superb ve Kodiaq modellerinin yeni nesillerinin iç mekanları tanıtıldı.
Yeni nesil Skoda Superb ve Kodiaq modellerinin önce iç mekanı tanıtıldı

Yeni nesil Skoda Kodiaq ve Skoda Superb’in yatay çizgilerin hakim olduğu iç mekanında 13 inçlik multimedya ekranı dikkat çekiyor. 10 inçlik head-up display olduğu belirtilen bu modellerde vites kolu da direksiyon simidinin arkasında yer alıyor.

Orta konsolda Smart Dials adı verilen üç yuvarlak düğme var. Soldaki düğmede sürücü, sağdakinde ise yolcu, havalandırma ayarlarını yapıyor. Ortada bulunan düğmede ses ayarı, navigasyon büyültme ve akıllı klima gibi özellikler yer alıyor. Ayrıca bu araçta kişiselleştirme modu da bulunuyor. Kablosuz şarj özelliği de sunan iç mekandaki krom detaylar dikkat çekiyor. Kodiaq ve Superb modellerinde yüzde 100 geri dönüştürülmüş polyesterden yapılan döşemeler kullanıyor.

 

Superb ile Kodiaq’ın iç mekanında büyük farklar da var. Superb’in kokpitinde bulunan ve dikey ızgaraları olan yatay havalandırma kanalları dikkat çekiyor.

 

Kodiaq dikey havalandırma ızgarasıyla dikkat çekerken kokpitin yolcu bölümü tasarımı ve havalandırma panelinin üst görünümü de Superb modelinden ayrılmasını sağlıyor.

 

Kamuflajlı olarak tanıtılan yeni nesil Skoda Superb için daha fazla bilgiye aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.otohaber.com.tr/yeni-nesil-skoda-superb-kasim-da-tanitilacak-h?sayfa=4

1 / 4

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

2 / 4

Skoda Kodiaq

Skoda Kodiaq

3 / 4

Skoda Superb

Skoda Superb

4 / 4

Skoda Superb

Skoda Superb

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.