otohaber_logo
Haberler
Yeni Swift sonbaharda yollarda
Şehirde ekonomik ve pratik yol almayı sağlayan küçük sınıf otomobiller arasında dayanıklılığıyla akıllarda yer eden Swift, selefinin çizgilerine sadık kalarak yenilendi.
Yeni Swift sonbaharda yollarda


Japon üretici Suzuki'yi küçük sınıfta temsil eden Swift, beşinci nesliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor. Hala satışta olan model gibi Macaristan'da üretilecek olan yeni Swift yine 3 ve 5 kapılı versiyonlara sahip. Selefine göre uzunluğu 90 mm artarak 3.850 mm'ye ulaşan yeni Swift'in dingil mesafesi de 50 mm'lik artışla 2.430 mm olmuş. Kıvrımlı büyük farlar, köşeli A sütunu ve düz tavan gibi karakteristik özelliklerin korunduğu yeni tasarımda arka bölüm biraz daha yuvarlatılırken, karoserin genelinde de daha kaslı çizgilere yer verilmiş. 1.3 lt'lik benzinli motorun yerini alan 1.2 lt'lik yeni atmosferik benzinli ünite 94 HP güç ve 118 Nm tork üretiyor. 5 ileri manuel şanzımanla kombine edilen motorda aynı zamanda otomatik
şanzıman opsiyonu da sunulacak. Güncel modelden tanıdığımız 75 HP gücündeki 1.3 lt'lik dizel motor işletim sisteminde iyileştirmelerle yeni modelde de kullanılacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.