otohaber_logo
Haberler
Yeni Tasarımla Geliyor
Kia’nın kompakt sınıf temsilcisi cee’d, baştan aşağı yenilenen ikinci nesliyle Türkiye’de satışa sunulurken, araçta iki motor seçeneğine yer veriliyor.
Yeni Tasarımla Geliyor
Peter Schreyer'in tasarım bölümünün başına geçmesiyle artık göze hoş gelen otomobiller üreten Kia, bu felsefenin en yeni temsilcisi olan ikinci nesil cee'd'i 51.100 TL'den Türkiye'de satışa sundu. Bu fiyat 1.6 lt 135 HP'lik benzinli motorun görev yaptığı otomatik şanzımanlı Concept donanımı için geçerli. Aynı donanımı 1.6 lt 128 HP dizel motor ve 6 ileri manuel şanzımanla tercih edenler en az 51.600 TL ödemek zorundayken, tercihini dizel-otomatik kombinasyonundan yana yapanların cebinden 54.600 TL çıkıyor. Concept donanımında 16 inçlik alaşım jantlar, ön sis farları, ABS, ESP, sürücü, yolcu, yan ve perde havayastıkları, çift bölgeli otomatik klima, bluetooth, elektrikli camlar, hız sabitleme sistemi, viraj aydınlatması ve yol bilgisayarı gibi donanımlar standart olarak sunulurken, Concept Plus donanımında ek olarak arka park sensörü, açılabilir panoramik cam tavan, 17 inçlik alaşım jantlar, LED gündüz farları sunuluyor. Yeni Hyundai i30'un platform kardeşi olan yeni Kia cee'd'in ortalama yakıt tüketimi motor ve şanzıman kombinasyonuna göre 4.3 lt/100 km ile 6.1 lt/100 km arasında değişiyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.