otohaber_logo
Haberler
Yeni VW Amarok yola çıkmaya hazırlanıyor
Almanya ve Avustralya'da tasarlanan ve Güney Afrika’da üretilmesi planlanan yeni VW Amarok’un 2022 yılı sonunda tanıtılması planlanıyor.
Yeni VW Amarok yola çıkmaya hazırlanıyor







Kamuflajlı olarak ortaya çıkan yeni VW Amarok, 5.350 mm uzunluğuna sahip. Önceki nesline göre uzunluğu 100 mm artan bu aracın dingil mesafesi de 175 mm uzayıp 3.270 mm oldu. Çift kabin olarak görselleri yayınlanan Amarok'ta 1,2 tona kadar yükleme kapasitesi ve 3,5 ton römork çekme kapasitesi yer alıyor. Yeni Amarok'ta bir benzinli ve dört farklı dizel motor seçeneğinin olacağı belirtiliyor. Motor seçeneklerinin 4 ile 6 silindirli ve 2,0 litre ile 3,0 litre hacimlerde olması planlanıyor. Arkadan itişli veya 4 tekerlekten çekişli aktarma seçenekleri sunan Amarok'ta yeni nesil sürüş destek sistemleri görev yapacak. LED farlar veya isteğe bağlı olarak IQ.Light– LED Matrix farlar bu araçta yer alırken X şeklindeki yüz bölümü de iddialı görünmesini sağlıyor. LED stop lambaları ve kabartmalı Amarok yazısı arka bölümde öne çıkıyor. Dijital gösterge paneli ve multimedya ekranına sahip olduğu belirtilen bu aracın işçilik ve malzeme kalitesinin arttığı belirtiliyor. İsteğe bağlı olarak yüksek kaliteli ses sistemi bulunan Amarok'ta 3 yetişkinin arka koltuğa rahatça sığdığı söyleniyor. Amarok'ta Life, Style PanAmericana ve Aventura donanımları olacak. Amarok'un 2022 yılı sonunda önce çift kabinli olarak yollara çıkması planlanıyor. Tek kabinli Amarok ise özellikle Avrupa için üretilecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.