otohaber_logo
Haberler
Yenil nesil Maserati GranTurismo Türkiye’de
Maserati’nin yeni nesil GranTurismo modeli, 14.330.000 TL’den başlayan fiyatıyla Türkiye’de satışa sunuldu.
Yenil nesil Maserati GranTurismo Türkiye’de

Maserati’nin 4 kişilik coupesi GranTurismo, Türkiye’de satışa sunuldu. Yeni GranTurismo’da benzinli ve elektrikli motor seçeneği var. Yeni GranTurismo’nun Modena ve Trofeo versiyonlarımda 3,0 litrelik, çift turbo beslemeli V6 Nettuno motor görev yapıyor. GranTurismo Modena, 490 HP güç sunarken, Trofeo versiyonu ise 550 HP gücünde. Modene ve Trofeo versiyonlarında ZF tarafından geliştirilen 8 ileri otomatik şanzıman görev yapıyor. Yeni nesil GranTurismo, önceki nesline göre daha geniş bir iç mekana sahip. 4 kişilik olan GranTurismo’da, ısıtmalı ve havalandırmalı, 18 farklı yöne ayarlanabilen koltuklar var. Standart havalı süspansiyona sahip bu aracın bagaj hacmi de önceki nesline göre yüzde 20 oranında artarak 310 litre oldu.

Tamamen elektrikli GranTurismo Folgore

GranTurismo Folgore 800V elektrik mimarisine sahip yüzde 100 elektrikli bir seçenek. Bu araçta 3 adet 300 kW gücünde elektrikli motor görev yapıyor. Batarya kapasitesi 92.5 kWh olan bu araçta 560 kW enerji aktarma kapasitesi var. Bu sayede GranTurismo, toplamda 761 HP sistem gücü sunuyor.

GranTurismo iç mekanıyla da iddialı

Maserati GranTurismo'nun iç mekanında Maserati Akıllı Asistan (MIA) Multimedya sistemi, en yeni bilgi-eğlence sistemi, Heads-up Display (Ön cama yansıtılabilen, sanal gösterge paneli) ana işlevleri entegre bir dokunmatik ekran arayüzünde bir araya getiren konfor ekranı ve uyarlanabilir dijital saat yer alıyor. Elektrikli GranTurismo ise Maserati motor sesi deneyimini sunuyor. Ayrıca Sonus Faber 3D ses sistemi de yer alıyor. Bu ses sistemiyle birlikte 19 hoparlör yer alıyor

Maserati GranTurismo’nun fiyatı

Maserati GranTurismo, Türkiye’de Modena ve Trofeo versiyonları ile satışa sunuluyor.

GranTurismo Modena 14.330.000 TL

GranTurismo Trofeo 17.819.000 TL

GranTurismo’nun 75’inci yıldönümüne özel tasarlanan “PrimaSerie 75th Anniversary Launch Edition' ise sipariş üzerine satışa sunulacak.

1 / 5

FerMas Şirket Müdürü Özgür Süslü Otohaber

FerMas Şirket Müdürü Özgür Süslü Otohaber

“2020 yılında satışına başladığımız Ghibli Hybrid, 2021’de tanıttığımız MC20 ve lansmanından bu yana büyük ilgi gören Levante Hybrid ile pazardaki varlığımızı daha da güçlendirdik. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Türkiye yollarıyla buluşturduğumuz Grecale’nin de etkisiyle büyümemizi yukarı taşıdık. Bugün ise efsanevi GranTurismo’nun geri dönüşünün sevincini yaşıyoruz. GranTurismo’nun V6 motorla donatılan, Modena ve Trofeo versiyonlarını siparişe açtık ve ilk teslimatları önümüzdeki günlerde gerçekleştiriyor olacağız. Maserati’nin ilk yüzde yüz elektrikli otomobili olacak GranTurismo Folgore’yi ise yılın son çeyreğinde Türkiye yollarıyla buluşturacağız Markamızın büyümesinde bir ayağı ürünler diğerini de bayi ve hizmet ağımızın genişlemesi oluşturuyor. Markamızın lüks hizmet anlayışını Türkiye’nin farklı bölgelerinde sunmayı oldukça önemsiyoruz. Kuruçeşme’deki showroomumuzun haricinde, Bursa, Ankara ve Antalya’da Maserati müşterilerine satış ve servis hizmeti sunuyoruz. Yılın ikinci yarısında İzmir’de faaliyetlerine başlayacak olan yeni tesisimiz ile Ege Bölgesi’ne de Maserati’nin lüks hizmet kalitesini taşıyoruz. Böylelikle Türkiye’deki Maserati satış ve servis noktalarımızın sayısı 5’e yükselecek.”

3 / 5

Maserati GranTurismo Folgore

Maserati GranTurismo Folgore

4 / 5

Maserati GranTurismo Modena

Maserati GranTurismo Modena


5 / 5

Maserati GranTurismo

Maserati GranTurismo


5 / 5

Maserati GranTurismo Trofeo

Maserati GranTurismo Trofeo

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.