otohaber_logo
Haberler
Yenilenen karizmatik araziciler Türkiye'de
Land Rover’ın prestijli arazici kardeşleri Range Rover, Range Rover Sport ve Discovery 4 yeni yüzleriyle Türkiye’de satışa sunuldu.
Yenilenen karizmatik araziciler Türkiye'de


Arazi aracı denince akla gelen ilk markalardan olan Land Rover, prestijli ve özgür ruhlu kullanıcıların simgesi. Land Rover'ın yenilediği SUV'ları Range Rover, Range Rover Sport ve Discovery 4 Türkiye'de de satışa sunuldu. HSE ve Vogue olmak üzere iki donanım seçeneği bulunan dizel Range Rover'da 272 HP güç üreten 3.6 lt'lik V8 motor görev yapıyor. Tek donanım paketiyle satılan Range Rover'ın benzinlisinde ise 510 HP güç üreten 5.0 lt'lik V8 motora yer verilmiş. Range Rover ile aynı benzinli motorun görev yaptığı Range Rover Sport'ta ise 245 HP'lik 3.0 lt'lik bir dizel ünite bulunuyor. Dizel motorlu Range Rover Sport'ta HSE ve Premium HSE donanım paketleri bulunurken, benzinli versiyon tek donanım paketiyle satılıyor. Türkiye'de yalnızca dizel motorlu olarak satılacak olan Discovery 4 ise 190 HP güç üreten 2.7 lt ve 245 HP güç üreten 3.0 lt motor seçeneğine sahip. 2.7 lt'lik Discovery, XS donanım paketiyle satılacakken, 3.0 lt'lik Discovery SE ve HSE donanımlarıyla farklı beklentileri karşılayacak. Yenilenen üç model de LED farlara kavuşurken, iç mekanlar da konfor rüzgarından nasibini aldı. Üç modelin tüm motor ve donanım seçeneklerinde otomatik şanzıman görev yapıyor. Land Rover Range Rover 324.483, Range Rover Sport 225.768, Discovery 4 ise 174.157 TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.