otohaber_logo
Haberler
Yerden Yüksek
Hafif ticari araçlar arasında belki de binek kullanımda en çok tercih edilen modellerin başında gelen Volkswagen Caddy, daha maceraperest bir görünüm sunan Cross versiyonuyla satışa sunuldu.
Yerden Yüksek

Volkswagen'in standart modellerinin yerden yükseltilmiş ve daha maceracı bir görünüme sahip versiyonları için kullandığı Cross takısının kendine yer bulduğu son model olan Cross Caddy, Türkiye'ye de merhaba dedi. 102 HP gücündeki 1.6 lt'lik dizel motorla ithal edilen Cross Caddy'nin başlangıç fiyatı 54.800 TL. Standart olarak 5 ileri manuel şanzımanın görev yaptığı Cross Cady'de 7 kademeli DSG otomatik şanzıman alternatifi de var. Özel tasarımlı tamponlarda, marşpiyel ve tekerlek yuvalarında koruma eklentileri kullanılırken, 16 inçlik sportif jantlar ve koyu renkli stoplar da bu versiyona has detaylar arasında yer alıyor. Gri-antrasit kombinasyonlu koltuk döşemeleri, özel tasarımlı koltuk desenleri ve havalandırma ızgaralarının etrafındaki gri çerçevelerle birlikte koyu renkli arka camlar da Cross Caddy'nin farkları arasında yer alıyor.


Cross Caddy'de binek konforu devam ediyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.