otohaber_logo
Haberler
2010'da F1 heyecanı artacak
Eski dünya şampiyonu Niki Lauda, KERS sisteminin gelecek yıl rafa kaldırılmasıyla birlikte, griddeki sıralamada büyük takımların eskiden olduğu gibi yeniden ön sıralara kavuşacağını söyledi.
2010'da F1 heyecanı artacak


Üç kez dünya şampiyonluğu yaşayan Avusturyalı, yeni düzenlemelerle beraber KERS teknolojisi için yapılan zaman ve para israfının 2009'da sıralamaları değiştirdiği ve sonuçta sadece Brawn ve Red Bull gibi takımların şampiyonluk mücadelesi verdiğini ifade etti. 60 yaşındaki Lauda, büyük takımların, geçtiğimiz kış KERS'e yoğunlaşarak vakit geçirdiğini belirterek, bunun da aerodinamik paketlerinin yetersiz kalmasına yol açtıını vurguladı. Lauda, "Brawn ve Red Bull'un KERS gibi bir problemi yoktu. Dolayısıyla sezonun ilk yarısındaki durum şampiyonayı belirleyecek hale geldi" dedi. Lauda, gelecek yıl Ferrari ve McLaren'in sezonu yeniden domine edeceğini belirtti.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.