otohaber_logo
Haberler
Ailelerin yeni Megane'ı geldi
Renault'nun 2008 yılı sonunda yenilediği kompakt sınıftaki temsilcisi Megane'nin hatchback ve coupe karoserlisinin ardından station wagon karoserlisi de Türkiye'de satışa sunuldu.
Ailelerin yeni Megane'ı geldi

Megane Hatchback'ten 62 mm uzun olan station wagon karoserli Megane'nin adı da Sport Tourer oldu. Arkada oturanlara daha fazla diz mesafesi sunan Megane Sport Tourer'in bagaj hacmi 1.562 litreye kadar çıkabiliyor. Gövde rengi tamponlar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, krom kaplı tavan çıtaları, yol bilgisayarı, otomatik yanan farlar, Renault Card Sistemi gibi donanımlar standart olarak sunulan Megane Sport Tourer'de perde havayastığı, yan havayastığı, ABS, AFU gibi güvenlik donanımları da standart.


Türkiye'de 85 ve 105 HP güç üreten 1.5 lt'lik iki dizel ve 110 HP güç üreten 1.6 litre benzinli motor seçenekleri ile satışa sunulacak olan Megane Sport Tourer'in Expression ve Privilege donanım paketleri bulunuyor. Megane Sport Tourer, 39.450 TL'den başlayan fiyatlarla Renault yetkili satıcılarında yerini aldı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.