otohaber_logo
Haberler
BYD yakında Türkiye’de
Dünyanın en büyük elektrikli araç ve batarya üreticilerinden biri olan BYD (Build Your Dreams), ALJ Türkiye distribütörlüğünde yılın son çeyreğinde elektrikli modellerini ülkemizde satışa sunmaya hazırlanıyor.
BYD yakında Türkiye’de

BYD markası, 2022 yılında dünyanın en çok satılan elektrikli araç markası unvanına sahip oldu ve Çinli üretici, bu başarısını 2023’ün ilk yarısında da sürdürdü. 5 milyonuncu yeni enerji aracını (NEV) geçtiğimiz günlerde banttan indiren BYD, dünyada bu adede ilk ulaşan üretici olarak önemli bir kilometre taşına daha imza attı. Elektrikli ürün gamı, tasarımı ve batarya teknolojileriyle de adından bahsettiren BYD, Türkiye pazarına giriş yapacak.

1 / 1

BYD Türkiye’nin Genel Müdürü İsmail Ergun oldu

BYD Türkiye’nin Genel Müdürü İsmail Ergun oldu

BYD Türkiye yapılanmasının başına ise, otomotiv dünyasının deneyimli ismi İsmail Ergun getirildi. İsmail Ergun, BYD’nin Türkiye pazarında tüm operasyonlardan sorumlu Genel Müdür olarak görev alacak. Toyota Türkiye’de Pazarlama, Satış, Satış Sonrası ve Bayi Yönetimi gibi birçok alanda 30 yıldan fazla üst düzey yöneticilik tecrübesine sahip olan İsmail Ergun, son olarak Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş.’de Chief Operations Officer (COO) görevini sürdürüyordu. 

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.