otohaber_logo
Haberler
Chrsyler ve NASA işbirliği
Chrysler Group LLC ve NASA (Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Araştırmaları Merkezi) teknoloji ve kaynaklarını paylaşma kararı aldı.
Chrsyler ve NASA işbirliği

Chrysler Group LLC ve NASA (Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Araştırmaları Merkezi) teknoloji ve kaynaklarını paylaşma kararı aldı. Amerikan uzay çalışmalarında, 1961 yılında Mercury Projesi'nde, Redstone roketlerini üreten Chrysler, ayrıca ilk iki Apollo uzay gemisini dünya yörüngesine götürecek gücü üreten yardımcı roketleri yapmış ve bu programın insanlı ilk misyonu olan, 1968 yılındaki projeye dahil olmuştu. Geçmişte yapılan
ortak çalışmalarda sağlanan başarıya odaklı yapılan 3 senelik yeni anlaşma kapsamında, yenigeliştirilen teknolojilerde bilgi paylaşımı yapılacağı ve tarafların paylaşılan bilgileri kendi alanlarında kullanacakları Chrysler Group LLC ve NASA tarafından ortaklaşa açıklandı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.