otohaber_logo
Haberler
Daihatsu'ya yeni genel müdür
Daihatsu Türkiye’de görev değişikliği yaşandı. 2003 yılından bu yana Daihatsu Satış Sonrası Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Burak Beşer, 1 Ekim 2009 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük makamını Ali Haydar Bozkurt’tan devraldı.
Daihatsu'ya yeni genel müdür




1971 yılında İzmir'de doğan Burak Beşer, Gazi Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduktan sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nde İşletme Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Otomotiv sektörüne Opel markası ile giriş yapan Burak Beşer, General Motors Türkiye'de sırasıyla, Servis Danışmanlığı, Müşteri İlişkileri Yöneticiliği, Satış Sonrası Pazarlama Müdürlüğü, Ege ve İstanbul Satış Bölge Müdürlükleri pozisyonlarına ek olarak, vekaleten Satış Sonrası Hizmetler Müdürü olarak çalıştı. Beşer, 2003 yılında Daihatsu'da Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.