otohaber_logo
Haberler
Fiat'tan iki yeni ticari araç
Fiat’ın ticari araç ailesine eklenen Scudo Panelvan 559.900 TL’den ve 1+8 kişilik Ulysse modeli 798.900 TL kampanyalı fiyat etiketiyle bayilerde yerini aldı.
FIAT’TAN İKİ YENİ TİCARİ ARAÇ





Fiat, Türkiye'de satışa sunulan Scudo ve Ulysse modelleriyle orta sınıf hafif ticari araç pazarına yeniden dönüş yaptı. Fiat Scudo Van Maxi Business modeli, Aralık ayında, lansmana özel 559.900 TL'den başlayan fiyatıyla bayilerde yerini alıyor. Fiat Ulysse Lounge 8+1 modeli ise lansmana özel 798.900 TL'lik fiyat etiketiyle satışa sunuldu. İki modelde de lansman döneminde geçerli olacak 300.000 TL 24 ay vadeli ve yüzde 1.99 faizli kredi kampanyası sunuluyor. Sınırlı sayıda Scudo modeli online olarak https://online.fiat.com.tr/ üzerinden Aralık ayının sonuna kadar rezerve edilebiliyor.


Fiat Ulysse'de 1+8 kişilik ve 3+3+3 kişilik oturma düzeni sunuyor. Sürücü bölümünde 6 yöne ayarlanabilen, manuel bel destekli sürücü koltuğu ve banket tipi ikili yolcu koltuğu yer alıyor. Ulysse'nin ikinci ve üçüncü koltuk sırasında ise tekli ve ikili (1/3;2/3) katlanabilen ve sökülebilen kumaş yolcu koltuklar yer alıyor. Kalabalık ailelere ve yolcu taşımacılığına hitap eden bu araçta 8 ileri vitesli otomatik şanzımanla birlikte 177 HP güç ve 400 Nm tork üreten 2,0 litrelik Multijet III motor görev yapıyor. Ortalama yakıt tüketimi ise 6,8-7,8 lt/100 km olan bu araç 170 km/s'ye ulaşıyor.


Ulysse'de bağımsız ayarlanabilen klima bulunuyor ve bu araçta 980 litre bagaj hacmi sunuluyor. Bu aracın yüke bağlı değişken amortisörlü bağımsız arka süspansiyon sistemi de sürüş konforunu arttırıyor.

Yeni Ulysse'de 17 inç elmas kesim alaşımlı jantlar, ekstra karartılmış arka camlar, LED gündüz farları, hız sabitleme ve sınırlandırma, önde çift bölgeli otomatik klima ve arkada yolcular için ayrıca ayarlanabilen bağımsız klima standart olarak sunuluyor. Ulysse'de ayrıca "Panoramik Paket" ile panoramik cam tavan, xenon farlar isteğe bağlı olarak yer alıyor. Konfor Paket'inde sağ sürgülü kapıya ek olarak sol sürgülü kapı seçeneği de var.Bu araçta 7 inçlik dokunmatik ekranlı multimedya sistemi de yer alıyor. Ulysse'de sürücü ve ön yolcu, ön - yan havayastıkları standart olarak yer alırken yokuş-kalkış destek sistemi, ABS- ESP ve sürücü yorgunluk asistanı standart güvenlik donanımları içerisinde bulunuyor.Fiat Scudo Van modeli 2.0 Multijet modeli 5.309 mm uzunluğa, 1.940 mm yüksekliğe, 1.920 mm genişliğe sahip. Bu araçta görev yapan 2,0 litrelik dizel motor 145 HP güç ve 340 Nm tork üretiyor. 6 ileri manuel şanzımana sahip bu araç WLTP standartlarında 6,9-7,9 lt/100 km ortalama yakıt tüketimi sunuyor.



Scudo'nun sürgülü yan kapısı 935 mm'lik genişliği sayesinde 1 euro paletin rahatlıkla yüklenebilmesine imkan tanıyor ve bu aracın kargo bölümüne 3 euro palet sığabiliyor.

1+1 kişilik olan bu aracın "Plus Paket" seçeneğinde ise 2 yolcu koltuğu var ama 1+2 kişilik olarak da tercih edilebiliyor. Bol miktarda eşya gözü bulunan iç mekanda Magic Cargo (Modüler Kargo) özelliği sayesinde daha fazla iç hacim yer alıyor. Toplamda 6,6 m3'lük hacim sunan bu aracın 180 derece açılabilen arka kapılarında cam seçeneği de yer alıyor. Scudo'nun standart donanım paketinde ABS ve ESP, yokuş-kalkış desteği, öne çıkan özellikler arasında yer alıyor.

Altan Aytaç Fiat Marka Direktörü
"FIAT markası olarak 2022 yılına otomobil ürün gamımızdaki yeniliklerle giriş yaptık, yılı hafif ticari araçlar ürün gamımızı büyüterek kapatıyoruz. Orta ticari araç segmentine Fiat Scudo ve Fiat Ulysse ile yeniden ve güçlü bir şekilde giriyoruz. Böylelikle, hafif ticari araç pazarının farklı segmentlerindeki tüm müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunabiliyor olacağız. 2023 yılında FIAT Professional markası olarak, hafif ticari araç pazarındaki güçlü konumumuzu, Fiat Scudo ve Fiat Ulysse'nin de ürün gamımıza katılmasıyla başarıyla sürdüreceği. 1996 yılından bu yana üretilen Fiat Scudo fonksiyonellik, yüksek yükleme hacmi, taşıma kapasitesi ve ekonomiyi bir arada sunuyor. Yeni Fiat Ulysse ise modern tasarımının yanında yüksek konforu, ferah iç mekanı ve teknolojisi ile yolcu taşımacılığında konforun tanımını değiştirirken geniş aileler için ideal bir çözüm sunuyor. 2022 yılına otomobil ürün gamımızdaki yeniliklerle giriş yaptık. Yılı hafif ticari araçlar ürün gamımızı büyüterek kapatıyoruz. Fiat Scudo ve Fiat Ulysse, önümüzdeki sene yeniden giriş yaptığımız orta ticari araç segmentindeki güçlü oyuncularımız olacak. Hafif ticari araç pazarında 2022 yılını yüzde 25'in üzerinde pazar payı ile kapatmayı hedeflerken 2023 yılında Fiat Professional markası olarak, hafif ticari araç pazarındaki performansımızı, Fiat Scudo ve Fiat Ulysse'nin de ürün gamımıza katılmasıyla başarıyla sürdüreceğiz. Fiat çatısı altında, farklı müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam edeceğiz".

Burak Umur Çelik Fiat Pazarlama Müdürü

"2022 yılının son ayında pazara sunduğumuz Fiat Scudo ve Fiat Ulysse ile "İşler Değişiyor" diyoruz. Fiat Scudo fonksiyonelliği, kompakt tasarımı ve yüksek yükleme hacmini ekonomikliği ile birleştirerek işlerini büyütmeyi hedefleyen müşterilerimizin yeni fikirlerine alan açmasını sağlayacak. Fiat Ulysse ise özel taşımacılığı tercih edenlerden geniş ailelere kadar tüm yolcuların seyahatlerini çok daha konforlu ve teknolojik bir hale getirerek beklentilerini en üst düzeyde karşılayacak".

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.