otohaber_logo
Haberler
Virgil Abloh imzalı Maybach
Virgil Abloh imzalı Mercedes-Maybach S680 sadece 150 adet üretilecek.
Virgil Abloh imzalı Maybach



Moda tasarımcısı, mimar ve sanatçı olan Virgil Abloh, 28 Kasım 2021'de 41 yaşında kanserden vefat etti. Abloh, vefat etmeden önce Mercedes‑Benz Baş Tasarım Sorumlusu Gorden Wagener ile Mercedes Maybach S Class S680 modelinin özel Maybach by Virgil Abloh serisine imza atmıştı. Sadece 150 adet üretileceği belirtilen Maybach by Virgil Abloh'ta motor kaputu, tavan, bagajı siyah renge sahip. Siyah boya, aracın ızgarasından stop lambalarına kadar devam ediyor. Aracın cam çerçevelerinden itibaren alt kısmı ve Jantları ise bal köpüğüne benzeyen kum rengine sahip.





Dört koltuklu olan bu araçta direksiyon simidi, kapılar, tavan kum rengi napa deri kaplı. Aracın arka minderlerinde, koltuk başlıklarında ve kapı eşiğinde Mercedes-Maybach ve Virgil Abloh logosu bulunuyor. Mercedes‑Maybach S680'ta 620 HP gücünde 6,0 litrelik çift turbo beslemeli V12 motor görev yapıyor. Bu araç, WLTP standartlarında ortalama 13,4-14.3 lt/100 km yakıt tüketiyor.

Virgil Abloh'un kurduğu Off‑White markasıyla birlikte tasarlanan siyah efektli ve işlemeli kanvas, neopren ve süetten yapılmış kanvas beyzbol şapkaları ile yarış eldivenleri yer alırken kum renginde pamuklu tişörtler ve kapüşonlular bulunuyor. Ayrıca Mercedes-Maybach ve Virgil Abloh logosu bulunan kum rengi napa deri kaplı özel yapım ahşap hediye kutusunda sınırlı sayıda üretilen 1/18 ölçekli bir model otomobil de var. Müşterilere Mercedes-Maybach ve Virgil Abloh logolu araç kılıfı veriliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.