otohaber_logo
Haberler
Daha lüks GMC
GMC Yukon Denali Ultimate versiyonu, artan malzeme kalitesi ve donanım özellikleriyle GMC’nin en lüks modelleri arasında yer alacak.
Daha lüks GMC

GMC'nin Yukon Denali Ultimate seçeneği, detaylarıyla öne çıkıyor. Krom parçaları ve 22 inçlik 7 kollu krom jantlarıyla dikkat çeken bu araçta 16 yönlü masaj yapabilen elektrikli ön koltuklar ve 18 hoparlörlü Bose marka ses sistemi bulunuyor.

Deri ve ahşap kaplı iç mekanda bulunan 10,2 inçlik multimedya ekranı, 12 inçlik dijital gösterge ve 15 inçlik head-up display de Yukon Denali Ultimate'in yenilikleri arasında yer alıyor.


Yukon Denali Ultimate'te 420 HP gücünde 6,2 litre V8 veya 277 HP gücünde 3,0 litre turbo dizel motor seçenekleriyle birlikte 10 ileri otomatik şanzıman var. Havalı süspansiyonlara sahip olan bu araçta 4x4 aktarmayla birlikte elektronik kontrollü kilitli diferansiyel de görev yapıyor

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.