otohaber_logo
Haberler
Yeni modellerin güvenlik testi sonuçları açıklandı
Euro NCAP tarafından yapılan yeni güvenlik testi sonuçlarında Alfa Romeo Tonale, Kia Sportage, Cupra Born ve Mercedes-Benz T-Serisi 5 yıldız elde ettiler. Toyota Aygo X BMW i4 ise 4 yıldızda kaldı.
Yeni modellerin güvenlik testi sonuçları açıklandı




Alfa Romeo Tonale 5 yıldız
Alfa Romeo'nun küçük SUV'u Tonale, orta hava yastığı olmamasına rağmen sahip olduğu güvenlik sistemleri ve sağlamlığı sayesinde 5 yıldız ile ödüllendirildi.




Cupra Born 5 yıldız
Tam elektrikli olan bu model, Euro NCAP'in yetişkin yolcu koruması, çocuk yolcu koruma, yaya güvenliği ve sürüş sistemlerinden yüksek puanlar elde ederek 5 yıldızın sahibi oldu.
Kia Sportage 5 yıldız
Başarılı bir güvenlik sunan Kia Sportage, kardeşi Hyundai Tucson gibi 5 yıldız kazandı.



Mercedes-Benz T-Serisi 5 yıldız
Beş yıldızın sahibi olan Mercedes-Benz T-Serisi, orta havayastığı sayesinde yandan çarpmada da en yüksek puana imza attı.


Toyota Aygo X 4 yıldız
Sürücü ve yolcu ile yaya güvenliğinde başarılı olan Aygo X'te diz ve merkezi havayastığının standart olmaması sonucu puan kaybetti ve 4 yıldızın sahibi oldu.


BMW i4 4 yıldız

Tam elektrikli bir model olan BMW i4'te diz ve merkezi havayastığı sistemleri standart olmadığı için 4 yıldız elde etti.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.