otohaber_logo
Haberler
Hongqi E202 konsepti tanıtıldı
Lüks modelleriyle öne çıkan Hongqi’nin E202 EV konsepti tasarımı ve heybetli yapısı kadar batarya ve şarj teknolojileriyle de adından bahsettiriyor.
Hongqi’den sıra dışı E202 konsepti

Hongqi E202

Hongqi’nin küresel pazara sunmayı planladığı tam elektrikli E202 konseptinin üretim versiyonun 2024 yılında yollara çıkması planlanıyor. 


Hongqi New Energy adıyla dünyaya

Crossover görünümlü bu konsept, L şeklindeki LED stopları ve gündüz farlarıyla kendine has ışık imzasına sahipken difüzörün ortasında yer alan iki küçük LED motorsporlarına gönderme yapıyor. Hongqi, bu konsepti Hongqi New Energy markası altında tanıtırken bu marka Çinlilerin küresel pazarlarda kullanacağı ismi de temsil ediyor.


Hongqi E202 teknik özellikler

E202’nin sahip olduğu FME platformunda dingil mesafesi 2.700 mm’den 3.450 mm'ye kadar uzayabiliyor. 800 volt destekli elektrik sisteminde hızlı şarj özelliği olan bu konseptin CATL imzalı bataryalarının 5 dakika şarj edildiğinde 300 km menzil sunması planlanıyor. 4 tekerlekten çekişli olan E202’de 22 kW kablosuz şarj özelliğinin olacağı ve bataryaların da değiştirilebileceği belirtiliyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.