otohaber_logo
Haberler
Hotrod ürünleri tarzıyla ve Retro tasarımlarıyla kendine ait bir dünya sunuyor
Bazı otomobiller, rol aldıkları filmlerden daha ünlü olur ve aktörlerde çoğu zaman araçları kadar kıyafet seçimleriyle de öne çıkarlar. İşte kıyafet seçiminde kendine ait bir çizgisi olan Hotrod markasının bizleri geçmişe de götüren kendine özgü ürünleri,
HOTROD ÜRÜNLERİ TARZIYLA VE RETRO TASARIMLARIYLA KENDİNE AİT BİR DÜNYA SUNUYOR

Çoğumuz Amerikan filmlerinde kullanılan ve hayallerimizi süsleyen araçlar ile büyüdük. Bu filmlerin bazıları içerisinde yer alan otomobillerle hatırlanır, hatta hafızamızda filmlerin de önüne geçiyor. Mesela Nicolas Cage'in oynadığı Gone in 60 Seconds (60 saniye) filminde aklımızda kalan tek şey 1967 Ford Mustang GT500 modelidir. Otomobil tutkunlarının favorilerinden biri olan Bullit (1968) filminde "frenler ne durumda?" sorusuna "bilmiyorum. onlara asla dokunmam" cevabı veren Steve McQueen, bir diğer adıyla "King Of Cool" sadece otomobil ve motosiklet seçimlerinde değil kıyafet tercihlerinde de öne çıkan aktörlerden biridir. İkonik eşyaları sevmemizin temelinde izlediğimiz filmlerin payı da öne çıkıyor. çünkü kullanılan otomobiller, motosikletler ve bu ortamı tamamlayan giysiler bir bütünlük oluşturuyor. Klasik bir otomobil kullanırken smokin giymeyi hayal etmezsiniz, sizi o aracın sahibi değilmiş gibi gösterebilir.

Kullandığınız araç ile bütünleşmeyi tercih etmeniz sizi diğerlerinden ayıran ince bir çizgidir. Hotrod markası, tasarımlarında geçmişin ayak izlerini taşırken retrospektif bir yaklaşım ile custom sevenlere de hitap eden ürünler sunuluyor. Hotrod ürünlerine www.hotrod.com.tr internet sitesinden ulaşabilirsiniz.




Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.