otohaber_logo
Haberler
Kia'dan lüks atak
Kia’nın üst orta sınıftaki yeni aracı Cadenza, Arap yarımadasındaki uluslararası fuarlarda tanıtılmaya başlanacak ve 2010’un ilk çeyreğinde Kore’de satışa sunulacak.
Kia'dan lüks atak



Kia daha önce KND-5 adıyla konsept olarak tanıttığı yeni aracı Cadenza'nın ilk detaylarını yayınladı. Koreli üreticinin üst orta sınıfta konumlandırdığı sedanı, sürücüleri sadeliğiyle etkileyip, güvenliği ve sunmuş olduğu ekipmanlarla ideal sürüş şartları sunmayı vadediyor. İlk olarak Suudi Arabistan, Kuveyt ve Dubai'deki uluslararası otomobil fuarlarında görücüye çıkacak olan Cadenza, Opirus'un yerini alacak. 175 HP güç üreten 2.4 lt ve 273 HP güç üreten 3.5 lt'lik motorların görev yapacağı yeni Cadenza'da, manuel ve otomatik şanzıman seçenekleri bulunacak. 4 tekerlekten çekiş sistemi de opisyonel olarak sunulacak olan Cadenza'da ilk bakışta LED far ve stoplar, krom detaylar dikkat çekiyor. Isıtmalı direksiyon, havalandırmalı sürücü koltuğu, ön ve arka park destek sistemi, lastik basıncı uyarı sistemi, uydu navigasyon sistemi, geri görüş kamerası ve panoramik cam tavan gibi özelliklerin sunulduğu Cadenza, 2010 yılının başından itibaren Kore'de K7 adıyla satışa sunulmaya başlanacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.