otohaber_logo
post
BENTLEY
Ağa'nın elektrikli oyuncağı

Otomobil tercihleriyle Türkiye’nin gündemine oturmayı seven Ali Ağaoğlu’nun son oyuncağı, sıfır emisyon, şık görüntü ve gücü çevreye uyumlu olarak birleştiren Tesla Roadster oldu.

post
FERRARI
Klasik: Lamborghini Miura

Gücü ve tasarımıyla sıra dışı bir model olan Miura, Lamborghini’nin ilk gerçek süperspor otomobili olarak tarihe geçerken, mühendislik özellikleriyle de yaradılış amacı olan Ferrari’yi alt edebilme yetisine sahipti.

post
LAMBORGHINI
Lamborghini de elektrikli otomobil üretecek

İtalyan süpersporcu otomobil üreticisi Lamborghini de son dönemde hızla yaygınlaşan elektrikli otomobil furyasına katılmaya hazırlanıyor.

post
FERRARI
Angelina'nın fendi Ferrari'yi yendi

Dergimizin portal haline gelen yeni internet sitesi www.otohaber.com.tr’de düzenlediğimiz ankette, beklenenin aksine birincilik güzel otomobillerin değil Angelina Jolie’nin oldu. Jolie, sıkı rakipleri karşısında yaklaşık yüzde 40 oy ile okuyucularımızın h

post
AUDI
Volkswagen, Porsche'yi satın alıyor

Alman otomobil devi Volkswagen, Porsche'nin yüzde 49,9 hissesini satın alacağını duyurdu. Satın almanın ardından Porsche, Volkswagen AG'nin 10. otomobil markası olacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.