otohaber_logo
Haberler
Otobüsçülerin gövde gösterisi
Türkiye mart ayının sonunda Avrupa’nın en önemli otobüs fuarlarından birine ev sahipliği yaptı. Busworld Turkey 2010 fuarı, 25-28 Mart tarihleri arasında CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlendi.
Otobüsçülerin gövde gösterisi


Busworld, 1 yıl Belçika Kortrijk'ta, 1 yıl da İstanbul'da dönüşümlü olarak düzenlendi. Fuara, Türk ve Avrupa otobüs endüstrisinin önemli firmaları, otobüs, midibüs- minibüs, turizm araçları, yedek parça, aksesuar ve ekipman, akaryakıt üreticileri, sigorta, bilgi teknolojileri sağlayan firmalar, bankalar, otobüs endüstrisine hizmet ve ürün sağlayan pek çok kuruluş katıldı. Türkiye'den Otokar, BMC, Mercedes Benz, İsotlar- Tata, Isuzu ve Temsa'nın yerli üretici olarak katıldığı fuarda 100'ün üzerinde yerli ve yabancı firma katıldı. Fuarda Temsa, yenilediği Prestij'i ilk kez sergilerken, Ar-Ge'ye 57 milyon dolar harcayan BMC de yeni otobüsleri Belde CB ve Procity'nin alternatif yakıt seçenekli versiyonlarını tanıttı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.