otohaber_logo
Haberler
Panamera'nın tercihi Pirelli
Pirelli ve Porsche, Porsche’nin yeni otomobili Panamera için işbirliğine imza attı. Tercihini Pirelli’nin yaz ve kış lastiklerinden yana kullanan Panamera, yaz aylarında P Zero ve kış aylarında ise Winter Sottozero Seri II ile yollardaki yerini alacak.
Panamera'nın tercihi Pirelli

2010 model yılında görüceye çıkacak olan Alfa Romeo 8C Spider, Ferrari 599 HGTE ve Aston Martin V12 Vantage gibi spor otomobillerin lastik tercihi olan Pirelli P Zero, Porsche Panemara ile yollarla buluşuyor.

Pirelli tarafından sürücülerin sportif, güvenlik ve konfor ihtiyaçlarını karşılamak ve için geliştirilen P Zero, 2008 ve 2009 yıllarında gerçekleştirilen önemli uluslararası bağımsız testlerin 10 tanesinden 9'undan başarıyla ayrılmıştı. Pireli Sottozero Serie II, interaktif lamellerden oluşan yenilikçi taban deseni ile sonbahar ve kış aylarının sürekli değişen yol koşullarına uyum sağlayarak; kuru, ıslak, buzlu ve karlı zeminlerde üst düzeyde güvenlik ve performansı sunuyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.