otohaber_logo
Haberler
Red Bull 2010'da iddialı
Red Bull Racing, 2009’da yaptıkları hatalardan gerekli dersleri çıkardıklarını belirterek, bu sezon McLaren ve Ferrari’yi yalnız bırakmayacaklarını söyledi.
Red Bull 2010'da iddialı


Geçtiğimiz yıl Brezilya'ya kadar Brawn GP ile şampiyonluk mücadelesini sürdüren Milton Keynes merkezli takım, dayanıklılık problemleri ve diğer hatalardan dolayı çok önemli puanlar kaybettiği için bu mücadeleden her iki klasmanda da mağlup ayrılmıştı. Ferrari ve McLaren'ın beklenenin altında bir performans göstermesinden dolayı 2009 sezonunda büyük bir fırsatı kaçırdıkları söylenmesine karşın Red Bull Racing takım patronu Christian Horner, geçtiğimizin yılın tecrübeleri tüm personel için çok iyi bir ders olduğunu ifade etti. Horner, "Birçok ders çıkardık. Bir bütün olarak takım çok güzel olgunlaştı. Altı yarış kazanmak, şampiyonayı her iki klasmanda ikinci sırada tamamlamak, dört kez duble yapmak, pole pozisyonları, aracın gelişimindeki istikrar, tüm bunlar çok önemli şeyler" dedi. "Şimdi planlarımızı bu dersler üzerine yapıyoruz" diyen Horner, McLaren ve Ferrari'yi gelecek sezonda çok zorlayacaklarını belirtti.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.