otohaber_logo
Motor Sporları
Türkiye Offroad şampiyonası 2022 sezonu şampiyonları belirlendi
Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Petlas 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası, 5-6 Kasım tarihlerinde Kahramanmaraş'ta düzenlenen yedinci yarışı son buldu.
Türkiye Offroad şampiyonası 2022 sezonu şampiyonları belirlendi

1 / 3

44 araç katıldı

44 araç katıldı

Petlas 2022 Türkiye Offroad Şampiyonası, hafta sonu Kahramanmaraş’ta, 88 yarışçının katılımıyla tamamlandı. 44 aracın mücadele ettiği yarışta ekipler ilk gün orman parkurda, ikinci gün ise seyirci etabında mücadele ettiler.

3 / 3

Kazanan pilotlara kupaları verildi

Kazanan pilotlara kupaları verildi

Offroad sezonunda genel klasman ve SSV kategorisinde birinciliği EVL Garage’dan Kemal Özsoy-Yiğitcan Yüksel elde etti. Engin Öztürk-Ebubekir Uysal ikilisi genel klasman ikinciliği ve Sınıf 3 birinciliğini elde ederken, Kenan Özsoy-Harun Deynek ikilisi ise üçüncülü oldular.

4 / 3

Petlas, 2023 ve 2024 yıllarında da isim sponsoru olacak

Petlas, 2023 ve 2024 yıllarında da isim sponsoru olacak

Ahmet Candemir Petlas’ın Satış Direktörü

Sporcuların birbirleri ile olduğu kadar, farklı doğa ve arazi koşulları ile de mücadele ettiği offroad sporuna destek vermek ve bu heyecanın içinde yer almak gurur veriyor. Türkiye’de lideri olduğumuz Ar-Ge çalışmalarımızın ilham kaynağı, ülkemizin zorlu arazi, yol ve doğa koşullarıdır. Ar-Ge gücümüzü sportif rekabete aktardığımız Petlas Motorsport departmanımız ve yarış lastiği geliştirme programımız kapsamında, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ile iş birliğimiz artarak devam edecek.”.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.