otohaber_logo
Haberler
VW Touareg makyajlandı
VW Touareg’e uygulanan makyajla birlikte bu büyük SUV daha dinamik bir görünüme sahip oldu ve iç mekanında da önemli değişimler yapıldı.
VW Touareg makyajlandı

Alman üreticinin en büyük SUV’u Touareg’in 2018’de yollara çıkan üçüncü nesli, makyajla birlikte önemli yeniliklere sahip oldu ve bu aracın detaylarındaki değişimleri de dikkat çekiyor.


1 / 6

Makyajlı VW Touareg aydınlatma sistemiyle de öne çıkıyor

Makyajlı VW Touareg aydınlatma sistemiyle de öne çıkıyor

Makyajlı VW Touareg’te IQ HD matrix LED farlar görev yapıyor. 19.216 mikro LED’ten oluşan farların altında bulunan ve ızgaradan da geçen ince LED gündüz farları da bu aracın görünümünü zenginleştiriyor. 

2 / 6

Yeni jant seçenekleri

Yeni jant seçenekleri

Touareg’te donanım ile motor özelliklerine 19, 20 ve 21 inçlik yeni tasarımlı jant seçenekleri eklendi. 

3 / 6

Detaylarıyla da iddialı

Detaylarıyla da iddialı

Touareg’in yeni tasarıma sahip stop lambaları ve stopları birleştiren ince yatay aydınlatma grubu dikkat çekiyor. L şeklindeki grafiklere sahip stop lambalarına ek olarak aydınlatılan VW logosu da Touareg’in önemli detayları arasında yer alıyor. 

4 / 6

Dijital yenilikler dikkat çekiyor

Dijital yenilikler dikkat çekiyor

Touareg’te yeni 12 inçlik dijital gösterge paneli ve 15 inçlik multimedya ekranı dikkat çekiyor. Multimedya ekranı sesli olarak kontrol ediliyor ve cep telefonu ile tablet bilgisayarları için hızlı ve kablosuz şarj özelliği de yer alıyor. İsteğe bağlı olarak 730 Watt’lık Dynaudio sesi sistemi sunuluyor. 

5 / 6

Tavan yükü belirleniyor.

Tavan yükü belirleniyor.

Süspansiyon sisteminde iyileştirmeler yapılan VW Touareg’in tavanında yerleştirilen yük sensörü, aracın sürüş sistemlerini bilgilendiriyor. Yük sensörü, port bagajın ağırlık dağılımını ölçüp sürüş sırasında yük dengesini düzenliyor.

6 / 6

VW Touareg’te güncel motor seçenekleri görev yapmayı sürdürüyor.

VW Touareg’te güncel motor seçenekleri görev yapmayı sürdürüyor.

Touareg’te 231 HP ve 286 HP güç seçenekleri olan 3.0 TDI motor görev yapmaya devam ediyor. Makyajla birlikte Touareg’te 381 HP sistem gücüne sahip kablolu şarj edilebilir (PHEV) özellikli bir seçenekte olacak. Ayrıca 462 HP sistem gücü sunan PHEV özellikli Touareg R eHybrid seçeneği de sunulmaya devam ediyor. Touareg’in tüm versiyonlarında 8 ileri otomatik şanzımanla birlikte 4 Motion isimli 4 tekerlekten çekişli aktarma yer alıyor

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.