otohaber_logo
Haberler
Yeni BMW 5 Serisi'nin ön siparişleri başladı
Yenilenen BMW 5 Serisi Sedan, ilk etapta hafif hibrit özellikli dizel motorlu BMW 520d xDrive Sedan versiyonuyla satışa sunulacak ve fiyatı 5.093.800 TL olan bu aracın ön rezervasyonu başladı.
Yeni BMW 5 Serisi'nin ön siparişleri başladı

Tamamen yenilenen BMW 5 Serisi, ilk etapta 520d xDrive Sedan seçeneğiyle ülkemizin yollarına çıkacak. Yeni BMW 5 Serisi'nin tamamen elektrikli versiyonu olan BMW i5’in ön siparişlerinin 2023 yılı son çeyreğinde başlanması planlanıyor.





1 / 4

BMW 520d xDrive Sedan

BMW 520d xDrive Sedan

Hafif hibrit özellikli bu araç, 197 HP güç ve 400 Nm tork üreten 4 silindirli 2,0 litrelik dizel motora sahip. 8 ileri Steptronic şanzımana sahip olan 520d xDrive Sedan 0-100 km/s hızlanmasını 7,3 saniyede tamamlıyor ve ortalama yakıt tüketimi 5,1-5,6 lt / 100 km.

2 / 4

Standart özellikler

Standart özellikler

BMW Head-Up Display, adaptif LED farlar, panoramik cam tavan, ön koltuklar için bel desteği fonksiyonu, 4 bölge otomatik klima, kablosuz şarj, kristal iç tasarım detayları, park asistanı plus, sürüş asistanı professional, BMW Gesture control ve arka cam perdeleri yeni BMW 520d xDrive Sedan modelinde standart olarak yer alıyor. Ayrıca ön ve arka koltuk ısıtma, BMW Iconic Glow böbrek ızgaraları ve 17 hoparlörlü 655 Watt ses çıkış gücüne sahip Bowers&Wilkins ses sistemi lansman süresince tüm otomobillerde ek donanım olarak sunuluyor. 

3 / 4

İç Mekan

İç Mekan

Yeni BMW 520d xDrive Sedan’ın iç mekanı, sürücü odaklı tasarımıyla öne çıkan BMW Curved Display (Kavisli Ekran) ile dikkat çekiyor. Otomobilin 12,3 inç boyutundaki gösterge ekranını 14,9 inç büyüklüğünde multimedya ekranı tamamlıyor. BMW Curved Display sayesinde otomobilin içinde yer alan fiziksel düğmelerin sayısı azaldığı için sürücü ve yolcuya daha fazla alan sunuluyor. Bu aracın yeni tasarımlı direksiyonu da dikkat çekiyor. 

4 / 4

Yeni BMW 5 Serisi Sedan, Türkiye'de

Yeni BMW 5 Serisi Sedan, Türkiye'de

Sekizinci nesil BMW 5 Serisi Sedan, Türkiye'ye ilk etapta içten yanmalı mild hybrid dizel motorlu versiyonuyla geliyor. Ön rezervasyon sürecine 5.093.800 TL fiyatla başlanan bu araç Borusan Otomotiv yetkili satıcılarında yerini aldı.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.