otohaber_logo
Haberler
2012 Eurasia Moto Bike Expo
Dünya Fuar Yapım tarafından dördüncüsü düzenlenecek olan 2012 Eurasia Moto Bike Expo’da motosiklet ve bisiklet tutkunları bir araya geliyor.
2012 Eurasia Moto Bike Expo
Bu sene dördüncüsü İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Türkiye'nin tek motosiklet ve bisiklet fuarı Moto Bike Expo 01-04 Mart tarihleri arasında 9,10 ve 11'inci salonlarda gerçekleşecek. Motosiklet,Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'nda son model motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek.

Bisikletçilerin gösterilerinin de yer alacağı fuarda motosiklet sporlarının ünlü isimleri de özel şovlarla nefes kesecek. Motosiklet kullanmak isteyenler için eğitim seminerlerinin de düzenleneceği Moto Bike Expo'da özel çekilişlerle sürpriz hediyeler dağıtılacak.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.