otohaber_logo
Haberler
35'inci Yıla Özel Golf GTI
Volkswagen Golf GTI, yollara çıkışının 35'inci yılını üretilen özel bir versiyonla kutlarken, görsel olduğu kadar performans anlamında da iyileştirmeler yapılmış.
35'inci Yıla Özel Golf GTI

Kompakt sınıfı sportiflikle tanıştıran modellerin başında gelen Golf GTI, birinci neslin yollara çıkışının 35'inci yıldönümü için Edition 35 adlı özel bir seriye kavuştu. Dış tasarımında özel ön tamponu, karoserindeki ve iç mekanındaki "35" logolarıyla diğer GTI'lardan ayrılan seri, ayrıca özel bir metal anahtarlıkla teslim ediliyor. Doğum günü hediyesi olarak bu güzel detayların yanında en heyecan verici olansa motor kaputunun altına saklanmış. 210 HP'lik standart motor gücü 35'inci yıl versiyonunda 235 HP'ye çıkartılmış. Hem üç hem de beş kapılı karoser tipleriyle, Almanya'da 30.425 Euro'dan başlayan fiyatlarla satışa sunulan dopingli doğum günü çocuğunun Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise belli değil.

VW Golf GTI Edition 35 Fotoğrafları İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.