otohaber_logo
Haberler
Mercedes-Benz'in Yeni Sporcuları Türkiye'de
Alman üreticinin CLK sonrasında ürettiği yeni orta sınıf coupesi ve roadster’ının üçüncü nesli Mercedes-Benz bayilerindeki yerlerini alarak satışa sunuldular.
Mercedes-Benz'in Yeni Sporcuları Türkiye'de


Orta sınıfta CLK Serisi'nin üretimi sona erdikten sonra bir coupe modelin eksikliğini hisseden Mercedes-Benz, 2011 başında tanıtılan C Serisi Coupe'yi Türkiye'de de satışa sundu. İlk etapta C Serisi Sedan'dan da tanıdığımız 156 HP gücündeki 1.8 lt'lik turbo beslemeli benzinli güç ünitesiyle ithal edilen aracın başlangıç fiyatı 60.00 Euro olarak belirlenmiş. Ön ve arka tasarımında sedan kardeşleriyle benzer manzarayı sunan sporcunun profil yapısı klasik coupe özellikleri gösterirken, iç mekanda da kokpit C Serisi Sedanla ortak yapıda. 7 kademeli 7G-Tronic Plus şanzıman üzerinden gücünü arka tekerleklere aktaran 1.8 lt'lik motor 223 km/s maksimum hıza ulaşırken, 0-100 km/s hızlanması 8.9 saniye. 450 litrelik oldukça iddialı bir bagaj hacmi sunan C Serisi Coupe'nin yanında, Alman üreticinin roadster serisi SLK da üçüncü nesliyle satışa sunuldu. SLK 200 ve SLK 250 olmak üzere iki motor seçeneğiyle ithal edilen roadster sırasıyla 184 ve 204 HP güçlerindeyken, SLK 200'ün başlangıç fiyatı 65.000 Euro.

Mercedes-Benz C Serisi Coupe İçin Tıklayınız...

Mercedes-Benz SLK İçin Tıklayınız...

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.