otohaber_logo
Haberler
Alonso, Massa'yı geri çevirdi
Felipe Massa, Uluslararası Yıldızlar Müsabakası kart yarışında mücadele etmek üzere gelecek sene takım arkadaşı olan Fernando Alonso’yu Brezilya’ya davet ettiğini ancak İspanyol pilottan olumlu cevap alamadığını söyledi.
Alonso, Massa'yı geri çevirdi



Bu yıl ikinci kez Michael Schumacher'in kazandığı yarışa Rubens Barrichello, Vitantonio Liuzzi, Nelson Piquet ve Lucas di Grassi gibi F1 pilotları da katılıyor. Eşinin doğumu nedeniyle yarış sonrasında hemen Sao Paulo'ya dönen Massa, bu seneki organizasyonda Alonso'nun da yer almasını istediğini belirterek, "Buraya gelmesi için kendisine davette bulundum. Ama olmadı. Sadece bu sene değil, daha önceki senelerde de gelmemişti" dedi. Massa'nın son zamanlarda yaptığı bazı yorumlarda iki Latin pilot arasında ateşli bir mücadele yaşanacağının ipuçları belirlemesine karşın Brezilyalı pilot, Alonso ile pist dışında her zaman iyi bir dostluk kuracağını ifade etti. Massa, "Alonso harika bir pilot, bunu herkes biliyor. Öyle inanıyorum ki, şampiyonadaki en iyi ikili biz olacağız" diye konuştu. Alonso'nun gelişiyle, Ferrari içindeki mevcut statüsünü değişeceğini sanmadığını söyleyerek, İspanyol pilotun takım için "iyi" olacağını kaydetti.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.