otohaber_logo
Haberler
Avcı ve Gücenmez,Bir Kez Daha Kupalarına Kavuştular
Geçtiğimiz sezon büyük bir başarı göstererek FIA Doğu Avrupa Ralli Kupası’nı kazanan Castrol Ford Team Türkiye ekibi Yağız Avcı - Bahadır Gücenmez, Zagreb’te düzenlenen 2012 Avrupa Ralli Şampiyonası Ödül Töreni´nde, ikinci kez kupa aldı.
Avcı ve Gücenmez,Bir Kez Daha Kupalarına Kavuştular
Bilindiği gibi başarılı ikili, İstanbul´da düzenlenen FIA Sezon Sonu Ödül Töreni´nde, FIA´nın tüm dünya ve kıta şampiyonları ile birlikte ödül almıştı. FIA Enstitüsü´nün de desteğiyle Hırvat Otomobil ve Karting Federasyonu´nun ev sahipliğinde düzenlenen FIA Ralli Güvenlik Semineri, 22-24 Şubat tarihlerinde Zagreb´te gerçekleştirildi. Avrupa Ralli Şampiyonası ve Avrupa Ralli Kupası'nda organizasyon yapan tüm federasyon ve otomobil kulüplerinin katıldığı seminer hafta sonunda, ayrıca 2012 sezonunun ödül töreni de yapıldı. Geçen sene Doğu Avrupa Kupası'nı ülkemize getirerek göğsümüzü kabartan Yağız Avcı - Bahadır Gücenmez ikilisi, Avrupa Ralli Şampiyonu Juha Hanninen ile birlikte kupalarını aldılar.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.