otohaber_logo
Haberler
Bentley Flying Spur ailesinin sportif üyesi
Bentley Flying Spur model ailesinin yeni ve sportif üyesi olan W12 motorlu Flying Spur Speed yollara çıkmaya hazırlanıyor.
Bentley Flying Spur ailesinin sportif üyesi

Bentley Mulsanne'ın üretiminin bitmesinin ardından Flying Spur modeli markanın tek sedanı olarak yola devam ediyor. Haziran 2019'da yollara çıkan üçüncü nesil Flying Spur'un yeni Speed seçeneğinde W12 motor görev yapıyor. Flying Spur Speed modeli Flying Spur S'ten 88 HP daha güçlü ve 130 Nm daha fazla torka sahip. Bu araçta görev yapan 6,0 litrelik W12 motor 635 HP güç ve 900 Nm tork üretiyor. 8 ileri çift kavramalı şanzımana sahip bu sıra dışı sedan 333 km/s'ye ulaşıyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 3,8 saniyede tamamlıyor. Son W12 motorlu araç olacağı belirtilen bu seçenekte 4 tekerlek direksiyondan yönlendirilebiliyor. Sportifliğiyle öne çıkan Flying Spur Speed siyah ızgarası, far çerçevesi ve hava girişleriyle öne çıkarken 22 inçlik jantları, karbon fiber hava girişi, arka difüzörü ve ince bagaj kapağıyla da kendine ait bir görünüm sunuyor.

İç mekanda Speed logoları bulunuyor ve geri dönüştürülebilir malzemelerle birlikte siyah ahşap kaplama seçeneklerine ek olarak 15 farklı deri döşeme alternatifi sunuluyor. Konum hafızalı ön koltuklar 24 yönlü, arkalar ise 14 yönlü ayarlanabiliyor ve ısıtma, havalandırma, masaj özellikleri de bulunur. Flying Spur Speed'in, sportif pedalları da dikkat çekiyor.


Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.