otohaber_logo
Haberler
Brisa'da yeni yapılanma
Çatısı altındaki Bridgestone ve Lassa markalarıyla yurtiçi yenileme pazarında ilk iki sırada yer almayı hedefleyen Brisa, yönetiminde yeni bir yapılanmaya gitti.
Brisa'da yeni yapılanma


Brisa'daki yeni yapılanmaya göre Serdar Demirdağ, Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütecek. Binek Lastikler Satış, Ticari Lastikler Satış, Uluslararası Satış ve Pazarlama, OE direktörleriyle, Özel Ürünler Satış Müdürü, Satış Genel Müdür Yardımcılığına bağlı olarak görev yapacak.

Yeni organizasyonda Brisa Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak hizmet veren Gökhan Cüceloğlu'nun Genel Müdürlük Danışmanı olarak atanmasıyla birlikte, Pazarlama Direktörlüğü görevine Zeki Bilsel getirildi. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunu olan Zeki Bilsel, University of California, Berkeley'de İngilizce dil eğitimi ve Golden Gate University, San Fransisco'da MBA derecesi aldı. Sırasıyla, Information Resources Pazarlama Müdürlüğü, Marsa Kraft Pazar Araştırma ve Pazarlama Müdürlüğü ile Pazarlama Direktörlüğü, Ülker Kategori Pazarlama Müdürlüğü, Kopaş Kozmetik Pazarlama Direktörlüğü, Sütaş Kategori Pazarlama Müdürlüğü görevlerinde bulunan Bilsel, Brisa'daki görevi öncesinde TTNET Satış Direktörü ve Pazarlama İletişim Direktörü olarak hizmet verdi.

Genel Müdüre bağlı olarak faaliyet gösterecek diğer direktörlüklerden Ürün Yönetimi Direktörlüğü'ne Levent Akpulat getirilirken, Stratejik Yönetim Direktörlüğüne Kamil Yağcı ve Tedarik Zinciri Yönetim Direktörlüğü'ne Fatih Tunçbilek getirildi.

Daha önce Lassa ve Bridgestone markalarından sorumlu Pazarlama İletişimi Lideri görevini yürüten Aylin Erdil'in Uluslar arası Pazarlama Müdürü olarak atandığı yeni yapılanmada, Brisa çatısı altındaki Bridgestone ve Lassa markalarının kurumsal iletişim yönetiminde de değişiklikler oldu. Buna göre, daha önce Marka İletişimi Uzmanı olarak faaliyet gösteren Deniz Turna Bridgestone, İris Kahyaoğlu da Lassa Marka Yöneticisi oldu.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.