otohaber_logo
Haberler
Bursa'da Zafer Tolon'un
V1 Challenge 2013 sezonunun ikinci yarışı Bursa Nilüfer Belediyesi’nin katkıları ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda yapıldı.
Bursa'da Zafer Tolon'un
Bursa'da 17 pilot start alırken, yaklaşık 6.000 seyirci bu heyecana ortak oldu. 600 metre uzunluğunda özel olarak hazırlanan ve trafiğe kapalı parkurda gerçekleşen sıralama turlarının galibi Yağız Avcı oldu. Bu sonuçla yarışa ilk sırada başlayan Avcı için yarış pek parlak başlamadı. İyi bir start alamayan Avcı, pozisyonunu kaybetti ve ikincilik için mücadele ederken rakibi ile yaşadığı temas sonunda komiserler kurulu tarafından ihraç edildi. Sıralamaların ikincisi Burak Çukurova, pistte yaşanan tüm sıcak mücadelelerden başarı ile sıyrılarak ikinciliğin sahibi oldu. Bursa'da gülen isim Can Tolon'du. V1 Challenge 2013'ün Tarsus'ta yapılan ilk ayağını da kazanan Tolon, Bursa'da da aynı performansı gösterdi ve zafere ulaşan isim oldu. Podyumun son basamağında ise Koray Muratoğlu yer aldı. İlk iki yarış sonunda 40 puan ile Can Tolon V1 Challenge klasmanında ilk sırada yer alıyor. Kadın pilotlar klasmanında Oya Eren birinci, Didem Kargın ise ikinci sırada kendilerine yer buldu. V1 Challenge serisi, iki haftalık yoğun tempodan sonra sezona Haziran ayında yapılacak Marmaris yarışı ile devam edecek.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.