otohaber_logo
Haberler
Captur Türkiye'de
Son dönemin en gözde sınıfı olan küçük crossoverlar arasındaki rekabete Captur ile katılan Renault, Clio platformundaki yeni otomobilini oldukça rekabetçi bir başlangıç fiyatıyla getirirken, araçta sadece turbo motor seçenekleri mevcut.
Captur Türkiye'de

Küçük sınıfta Clio ile son dönemde en heyecan verici tasarımlardan birine imza atan Renault, şimdi de başarılı küçüğün crossover kardeşi Captur'u Türkiye'ye getirdi. 4122 mm ile Clio HB'den yaklaşık 5 cm uzun, Clio Sport Tourer'dan ise 14 cm kısa olan Captur'un 1566 mm'lik yüksekliğiyse Clio'lardan yaklaşık 11 cm daha fazla. İddialı tasarımında platform kardeşi Clio'dan izler sunan Captur'un kokpiti de Clio'yla olan akrabalığı gözler önüne seriyor. 41.990 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Captur'da bu bedelin karşılığında 90 HP gücündeki 0.9 lt'lik 3 silindirli benzinli turbo ünite tercih edilebiliyor. 120 HP gücündeki 1.2 lt'lik benzinli turbo sadece otomatik şanzımanla birlikte gelirken, bu motor-şanzıman kombinasyonunun en ulaşılabilir olanı 47.490 TL. Captur'da sunulan tek dizel motor olan 90 HP gücündeki 1.5 lt'lik dCi ünitenin başlangıç fiyatı 47.990 TL olarak belirlenmiş. Clio'da kişiselleştirmeye önem veren Renault, benzer stratejiyi Captur'da da uyguluyor. Hem karoserde hem de kabinde farklı renkler ve çıkartmalarla tüketicilere özgün modeller yaratma imkanı veren Captur'un baz donanım seviyesi olan Touch'da, ABS, ESP, ASR, ön ve yan havayastıkları, LED gündüz faları, manuel klima, yokuş kalkış desteği, ön ve arka sis farları, elektrikli 4 cam, kızaklı arka koltuk, yol bilgisayarı, Bluetooth bağlantısı, 17 inçlik hafif alaşım jantlar ve elektrikli yan aynalar standart olarak sunuluyor. Üst donanım seviyesi Icon'da ise otomatik klima, arka park sensörü, 7 inçlik dokunmatik bilgi ekranı, çıkarılabilir ve yıkanabilir koltuk kılıfları standart olarak sunulurken, geri görüş kamerası, navigasyon sistemi ve kişiselleştirme seçenekleriyse opsiyonel olarak tercih edilebiliyor.

Farklı tavan renkleri ve iç mekandaki zengin kişiselleştirme seçenekleri Captur'u tarz otomobili haline getiriyor.

Diğer Haberler

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.